Behandelingen

Wat kan ik, Flo Poort, met Poort Pedicure, voor u betekenen?!

Man of vrouw, jong of oud, iedereen heeft baat bij een goede voetverzorging.

De pedicure kan u niet alleen van ontstane klachten afhelpen, maar helpt u ook bij het voorkomen daarvan.

Wat doet een pedicure?

Een goed opgeleide pedicure kan u ook uitgebreid advies geven. Niet alleen over de manier waarop u uw voeten het beste kunt verzorgen, maar ook over de aanschaf van bijvoorbeeld schoenen en over uw lichaamshouding. Daarnaast kan zij vroegtijdig klachten of aandoeningen signaleren waarvoor behandeling door een arts of podotherapeut gewenst of zelfs noodzakelijk is.

De basisbehandeling bestaat uit het weghalen van overmatig eelt en likdoorns en het op de juiste manier knippen van uw nagels en het verzorgen van de nagelomgeving. Met behulp van moderne apparatuur wordt u snel en vrijwel pijnloos geholpen.  De behandeling wordt afgerond met een ontspannende voetmassage.

In sommige gevallen volstaat een basisbehandeling niet en moeten er andere technieken worden toegepast. Daarvoor bent u mij ook aan het juiste adres. Zokan ik u bijvoorbeeld ook helpen bij ingegroeide nagels, weke likdoorns en beschadigde nagels.

Daarnaast behoort het cosmetisch verzorgen van handen en voeten tot mijn werkzaamheden.  Massage, nagels knippen, paraffinepakking en het lakken van de nagels.

De behandeling

Wat kunt u verwachten als u een afspraak heeft gemaakt en u gaat voor het eerst naar de Pedicure?

  • Eerst worden de voeten van top tot teen bekeken dan worden de nagelriemen verzorgd en nagelresten onder de nagelranden verwijderd.
  • Daarna worden eeltpitten, likdoorns en eelt verwijderd en nabehandeld met de frees zodat de voeten lekker glad aanvoelen.
  • Hierna kunnen de nagels geknipt worden. Vervolgens wordt met behulp van een frees de nagelplaat mooi glad gemaakt en indien nodig dunner gefreesd (kalknagels).
  • Als u het leuk vindt kunnen de nagels worden gelakt. Aan het einde worden de voeten gemasseerd.
  • Tot slot volgen er nog een aantal adviezen o.a. over schoenen, nagels knippen etc.

U kunt ook een afspraak maken als u bijv. alleen die pijnlijke likdoorn weg wilt laten halen en u heeft geen tijd voor een hele behandeling. De prijs wordt dan aangepast.

Kies Poort Pedicure uit Heerhugowaard als uw pedicure en voor uw voetverzorging!

Afdrukken